Štramberský pohár 22.8.2015

V sobotu 22.8. jsme pořádali 2.ročník turnaje v metané družstev „Štramberský pohár“. Na přípravách jsme pracovali už o několik dní dříve a tak samotné nachystání sportoviště i zázemí (posezení, gril, čep, nástěnky..) stačilo dotáhnout až ráno před turnajem. Tři nově nastříkané dráhy slibovaly regulernější klání než v dřívějších letech. Po nástupu  a přivítáním zástupcem města Mgr. Ondrou Šimíčkem se zápolilo ve dvou kolech, systémem každý s každým. Celkem se zúčastnilo šest týmů:  ASTF Rabensburg (Rakousko), Strojař Přerov, Precheza Přerov a tři domácí týmy ze Štramberka(muži, ženy, mix). Tím pádem postoupil náš turnaj už ve druhém ročníku do kategorie mezinárodních turnajů, což je potěšující, ale i zavazuje.

Jednotlivá utkání byla velmi vyrovnaná a napínavá a dlouho nebylo jasné, jak to vlastně dopadne a které týmy se podělí o tři nádherné poháry ve tvaru štramberského ucha. Hlavní rozhodčí (Pepa Socha) vše s přehledem zvládal a nemusel řešit ani sporné situace, ani  protesty či nesportovní chování. Proto se mohl soustředit na řízení hladkého  střídání jednotlivých kol. I s občerstvovací přestávkou se celý turnaj povedlo ukončit po 4h a 30min.slavnostním vyhlášením výsledků a předáním pohárů a cen těm nejlepším. A jak to dopadlo?

1.místo- ASTF Rabesburg (Rakousko), 2.místo- Strojař Přerov, 3.místo- Štramberk muži(Vašek, Pepa, Mira, Láďa), 4.místo- Precheza Přerov, 5.místo- Štramberk mix (Honza, Iva, Luděk,Pavel), 6.místo- Štramberk ženy(Jana D., Draha, Radka, Majka).

 

Štramberský pohár 22.8.2015 Read More »