Leden 2016

magbo system

Pootavský ledový pohár 2016

V sobotu 16.1. 2016 se uskutečnil 0. ročník nového českého ledního turnaje. Pootavský ledový pohár založil a bude i nadále pořádat TJ Sokol Katovice. Turnaj se organizátorům velmi povedl, podmínky pro hru byly vynikající. Nakonec se sešlo celkem 14 družstev, která byla rozdělena do 2 skupin po sedmi. Dle pořadí ve skupinách se na závěr sehrál zápas o konečné umístění. Vítězem se stal tým Slavoje Stožice, který v soboji týmů na prvních místech porazil Sokol Pražák.

Pootavskýledovy pohár 2016

Pootavský ledový pohár 2016 Read More »

Evropský pohár mužů v Brestu 2015

Mezinárodní federace lední metané (dále IFI) , které pořádá Mistrovství Evropy a Mistrovství světa , kterých se zúčastňují národní reprezentační výběry. Každým rokem také pořádá Evropský pohár mužů a Evropský pohár žen. Tyto turnaje jsou vždy nejvyšší klubovou soutěží. IFI letošní pořadatelství přidělila běloruskému Brestu. Sportovního klání se zúčastnili kluby z Běloruska, Polska, Litevské republiky, Ruska, Německa, Itálie, Rakouska, Švýcarska a Česka. Českou republiku reprezentovali jen sportovci TJ Sokola Katovice Roman Kuděj, Milan Krejčí, Miroslav Hrúz, Miroslav Potužník a Vlastimil Mikeš (z Křišťálu Lenora). Kluby byli rozděleni do dvou skupin po 12 týmech. Zápasy o nasazení a umístěné ve skupině předcházely vyřazovacím bojům. Do play-off postoupilo z každé skupiny 8 týmů, které dále hrajou stejným systémem jako se hraje např. v hokeji. Kdo prohraje, končí, vítěz postupuje výš. Sokol Katovice se umístil na 6. místě a postoupil do osmifinále, ve kterém podlehl německému družstvu FC Penzing.  Celkově Sokol Katovice obsadil 13. až 16. místo.Vítezem mužského turnaje se stal tým TSV Peiting. V turnaji žen, který se také konal v Brestu týden před turnajme mužů vyhrály ženy z TSV Peiting. Obě vítězství tak letos putují do bavorského Peitingu.

Výsledková listina turnaje žen

Výsledková listina turnaje mužů

Evropský pohár mužů v Brestu 2015 Read More »

Pozvánka na 48. ročník Jihočeského poháru

Vážení sporotvní nadšenci a příznivci, oddíl metané SK Včelná by váas tímto rád pozval na 48. tradičního Jihočeského poháru, který se bude konat 13.2. 2016 na zimním stadionu v Českých Budějovicích.

Příhlášky možné na emailové adrese:

Zdeněk Jatolím, jivno.z.jarolim@seznam.cz

Pozvánka ke stažení zde: Jihočeský pohár 2016.

Pozvánka na 48. ročník Jihočeského poháru Read More »